Passejar per senders tradicionals, visitar la Via Romana o les majestuoses esglésies, rutes a cavall o en bicicleta. Són algunes de les activitats que podeu trobar a les nostres valls, tot gaudint d'un entorn natural on el pas dels temps es mesura amb unes broques que només marquen la pau i la tranquil·litat.

La nostra vall, que durant molt de temps havia estat una zona de pas, ha esdevingut ara un lloc idíl·lic per passar uns dies de lleure. Només cal contemplar l'entorn i proposar-se gaudir-lo al màxim. Deixar-se endur per les sensacions que ens porten a la descoberta d'un petit rierol, d'un mas perdut entre les muntanyes o bé d' un plat d'exquisit.

A la vall trobareu diferents propostes a fer. La Via verda que ja arriba a la vall i que permetrà d'aquí uns anys la connexió entre Olot i Sant Joan les Abadesses. La xarxa de camins d'Itinerànnia, La ruta de les cases pairals i la Fira del Farro, que se celebra el primer cap de setmana de febrer, són també altres de les activitats que us proposem.

 

 

paisatge_01 patrimoni_01 que_fer_01 serveis_01   contacte_01